Fimo!

Hoi, in dit artikel laat ik jullie zien hoe je deze nail art kan maken. Het is niet echt een nail art, maar ik zou echt niet weten hoe ik het anders kan noemen.

Wat heb je nodig?

- Base coat
- Got the blues van Fashionchick
- Fimo
- Top coat

Als eerst lak je je nagels met een base coat. Wanneer je dat heb gedaan lak je je nagels met een kleur die je zelf mooi vind. Hiervoor heb ik ''Got the blues'' van Fasionchick gebruikt. Je kunt de fimo natuurlijk ook op al je nagels doen, maar dat vond ik dan een beetje te druk op korte nagels. Ik heb hier dus de fimo op haar middelvinger gedaan. Je brengt de fimo op door een beetje dikke top coat op het plekje te doen waar je de fimo wilt hebben en dan pak je de fimo met een dotting tool of een tandenstoker en je brengt hem aan. Het enige wat je hoeft te doen nadat je een fimo op je nagel heb geplaatst is een top coat er over brengen en klaar is je nail art!