Kiko, stamping nail art

Hoi, in dit artikel wil ik jullie een nail art laten zien. Het is alleen wel een stempel nail art. Voor deze nail art heb ik een Kiko lak gebruikt die ik van Omy heb gekregen. Dat filmpje kunnen jullie zien in een van mijn vorige posts op mijn blog. Je ziet daar namelijk wat ik allemaal heb gekregen van Omy voor mijn verjaardag. 

Nu even verder over deze stamping nail art! 

Wat heb je nodig?
- Base coat
- Kiko lak 386 

- Stempel en schraper
- Image plate 71m van Konad
- Donker blauwe stempellak
- top coat

Als eerst lak je je nagels met een base coat. Wanneer je base coat helemaal is opgedroogd lak je je nagels in een kleur die je zelf mooi vind. Zelf heb ik 386 van Kiko gebruikt. Omdat dat een soort blauwe kleur is gebruik ik daar ook een blauwe stempellak voor. Dat vind ik een mooi effect geven, omdat je het zien maar ook weer niet heel erg opvalt. 

Als je nagels allemaal droog zijn begint het echte werk pas. Je stempeld (bijna) alle figuren die je kunt zien op de image plate. Op je duim stempel je schuin dan plaatje met die boogjes. Dit doe je ook op je andere duim. Op je wijsvinger stempel je dat strikje. Alles wat je op een vinger doet doe je op je andere vinger van je andere hand ook. Op je middelvinger stempel je precies hetzelfe als je duim maar dan met dat figuurtje ernaast. Op je ringvinger stempel je de figuren van je duim en je middelvinger onder elkaar. Als laats stempel je dat plaatje van dat meisje op je pink.  

Ik hoop dat het een beetje te volgen was en zo niet dan kun je het me vragen of gewoon goed op de foto's kijken!