Fashionchick


Hey, in dit artikel laat ik jullie een nail art zien. Ik heb de roze kleur van fashionchick gebruikt.

Wat heb je nodig?

- Base coat
- Roze lak
- Glitter kleur Kiko, 234
- Witte striper (Essence)
- Roze rinestone (2mm)
- Dotting tool
- Top coat

Als eerst heb ik een base coat opgedaan. Daarna heb ik mijn nagels gelakt met een roze lak van fashionchick. Ik heb daarna een laagje erover heen gelakt van Kiko, want dan glittert het meer. Het is nummer 234 van Kiko.

Wanneer je dat heb gedaan zet je 3 stipjes aan de onderkant van je nagels. Behalve op je ringvinger. Op je ringvinger zet je in plaats van stipjes 3 rinestones. Ik heb 3 donker roze rinestones gebruikt van 2mm. Daarna zet je een streepje met je striper tussen de stipjes. Alleen nog een top coat en klaar!

Geen opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)