Tijgerprint nailsssss

Hey, in dit artikel leg ik uit hoe je deze tijgerprint nagels kunt maken. Als je deze kleuren niet heb kun je natuurlijk ook andere kleuren gebruiken.

Wat heb je nodig?

- Base coat
- Roze nagellak ( O.P.I )
- Blauwe nagellak ( O.P.I )
- Paarse nagellak ( O.P.I )
- Witte nagellak ( O.P.I )
- Zwarte nagellak ( Paris memories )
- Top coat
- Dotting tools

Als eerst lak je je nagels met een base coat. Wanneer je base coat opgedroogd is lak je je nagels met een roze lak. Ik heb deze lak van O.P.I gebruikt ( Elephantastic Pink ). Daarna heb ik de bovenkant van mijn nagels gesponst met een paarse nagellak en die is ook van O.P.I ( Pedal Faster Suzi! ). Ik heb daarna op al mijn nagels, behalve mijn ringvinger blauwe stipjes gezet. Die stipjes heb ik gemaakt met een blauwe lak van O.P.I ( Fly ). Die stipjes zet je gewoon met je kwastje van je nagellak, maar zorg ervoor dat er niet te veel nagellak aan je kwastje zit. Je moet je kwastje gewoon een beetje afwegen aan de rand van je nagellakpotje.

Je kunt bij de foto hiernaast zien hoe je stipjes er dan ongeveer uit komen te zien. Wanneer je de stipjes op ( bijna ) al je nagels heb gezet moet je met een witte nagellak stipjes zetten. Ik heb Alpine snow van O.P.I gebruikt. Je zet de witte stippen dus alleen  op beide ringvingers.

Als je dat heb gedaan zet pak je er een dotting tool of een tandenstoker bij en die doop je dan in zwarte nagellak. Je doet de zwarte nagellak dan aan de buitenkant van die stipjes. Wanneer je dat heb gedaan zet je op wat lege plekken nog een paar stipjes. Alleen nog een top coat en klaar! Ik heb trouwens de top coat van Catrice gebruikt.