Hello Kitty french manicure

Hey, in dit artikel laat ik jullie zien hoe je deze hello kitty fench manicure kunt maken.

Wat heb je nodig?

- Licht roze lak ( O.P.I )
- Witte lak ( O.P.I )
- Dotting tools
- Striper, Essence ( more than silver )
- Zwarte lak ( Paris Memories )
- Gele/Oranje lak, Essence
- Rode lak, Rimmel

Als eerst heb ik een base coat van Essence nail art op gedaan. Daanra heb ik de bovenkant van al mijn nagels, behalve mijn ringvinger gelakt met een soort roze lak van O.P.I. Het stickertje van de naam zat er helaas niet meer op dus de naam weet ik niet... Ik heb mijn ringvinger gelakt met een witte lak van O.P.I die ik wel eens vaker gebruik. Ik heb op al mijn nagels, behalve mijn ringvinger witte stipjes gezet. Aan de onderkant van de roze french manicure heb ik een streep gezet met een glitter striper van Essence.


Wanneer de witte lak was opgedroogd had ik 2 zwarte oogjes gemaakt een beetje boven in aan de buitenkant van mijn nagel. De ogen moeten niet rond zijn, maar een beetje lang. Onder de ogen heb ik een neusje gemaakt. Het neusje moet je lang maken, maar niet te lang. Het strikje heb ik gemaakt door eerst een puntje te zetten met een dotting tool met rode nagellak eraan. Daarna heb ik het strikje gemaakt. Ik heb een top coat van Catrice gebruikt.