Orly + O.P.I

Hey, in dit artikel laat ik jullie 2 nagellak-swatches zien. Als eerst heb ik een super donkere lak van O.P.I, maar het naam stickertje is er vanaf... Ik heb 4 O.P.I's zonder sticker :( Ik hoop dat jullie zo wel ongeveer weten welke het is.

Over de lak van O.P.I heb ik een super mooie glitterlak van Orly gebruikt! Deze lak van Orly komt uit de Flash Glam FX collectie. Deze lak heet Spazmatic. Eigenlijk moet je hem gebruiken over een zwarte lak, maar volgens mij zie je de mooie glitters nu ook wel!

De lak is heel mooi als je goed kijkt heeft hij nog een heleboel mimi glitters erin zitten. Dus dat geeft een grappig effect, met grote en hele kleine glitters! Ik wil ook wel een keer zien hoe deze lak eruit zien met een zwarte basislak. Ik heb ook nog een andere glitter lak van Orly dus ik denk dat ik die ga gebruiken met een zwarte basislak.

Ik heb die Orly lak bij enchantra voor 6.95 (euro) gekocht. In mijn vorige filmpje konden jullie een unboxing zien!