Nagelriemolie

Hoi, in dit artikel ga ik jullie wat vertellen over de nagel olie/ nagelriem olie van de Kruidvat. Ik vind dat namelijk super handig. Vooral als je last heb van droge nagel riemen. 

Eerst wist ik helemaal niet van 'nagelriem olie', maar toen ik bij de Kruidvat was en ik zag het staan dacht ik : kopen! Hij was volgens mij 2 euro, maar er zijn 2 verschillende bij de Kruidat. Je heb een nagelriem olie, dat flesje lijkt op een lipgloss en je heb een nagel olie nagellak. Je kunt ze allebei bij de Kruidvat kopen. De prijzen weet ik niet meer maar ze zijn niet meer dan 3 euro per stuk.

Ik gebruik meer de nagelriem olie in de vorm van de lipgloss, omdat ik die fijner vind. Daar hoef je je handen niet bij te gebruiken dus je handen worden niet vettig. Ik gebruik het meestal voor als ik ga slapen en als ik het vergeet doe ik het als ik naar school ga. Ik doe het 1 keer per dag of ik doe het 1 keer in de 2 dagen.

Het werkt best goed! Alleen je moet het wel blijven gebruiken anders dan is jet niet handig. Je kunt hem niet 1 keer gebruiken en denken oke nu zal ik vast geen droge nagelriemen meer hebben. Dus het is zeker een aanrader voor mensen met droge nagelriemen om even langs de Kruidvat te gaan (: Als je opzoek bent naar die nagelriem olie die op lipgloss lijkt moet je naar een Kruidvat gaan met een extra nail art ding.
Als je nog vragen heb over de nagelriem olie kun je ze stellen in de comments! En oja, stem ook even wat je het leuks vind om te zien op mijn blog. Dat kun je hier naast doen. Het is niet eens zoveel moeite je hoeft alleen iets aan te klikken. Dus verder niks intevullen ofzo!