Rode french manicure, Rimmel

Hoi, in dit artikel laat ik jullie zien hoe je een leuke rode french manicure kunt maken.

Wat heb je nodig?

- Rode nagellak
- Base coat
- Paarse striper met glitters (Essence)
- Fimo's
- Top coat
Als eerst lak je je nagels met een base coat. Wanneer je base coat is opgedroogd lak je het bovenste gedeelte van je nagels met een rode lak. Ik heb Riviera Red 323 van Rimmel London Pro gebruikt. Ik vind Rimmel lakken echt heel fijn, want ze drogen echt heel snel! Als je dat heb gedaan dan heb je 3 fimo staafjes nodig.Ik heb voor een zwart/wit hartje gekozen en een zwarte kat en nog een bloemetje. Ik heb de fimo's alleen op mijn wijsvinger en mijn ringvinger gedaan.

Als je de fimo's op je nagels heb gebracht moet je aan de onderkant van je french manicure een paars glitter randje maken. Hiervoor heb ik Marry Berry van Essence gebruikt. Ik heb als top coat een glowing the dark lak gebruikt voor dark light. Die lak heb ik gebruikt omdat ik naar walibi halloween ging en ik dacht dat ze daar dat dark light hadden.