Stamping nail art met Kiko!

Hooi, in dit artikel laat ik jullie een stempel nail art zien.

Wat heb je nodig?
- Licht roze nagellak
- Roze stempellak
- Image plate M74 van Konad
- Stempel & Schraper
- Rinestones (donkerroze)

Als eerst heb je natuurlijk een base coat aangebracht. Daarna lak je je nagels met een licht roze kleur. Ik heb dat gedaan met 376 van Kiko. Je kunt ook 106 Free Hugs van Essence gebruiken. Je brengt daar dan 1/2 laagjes van op op je nagels.

Als je basisnagellak droog is.Stempel je het bloemetjes patroon op je nagels. Het is dat patroontje aan de onderkant en dan links :). Je stempelt dat patroontje met een donker roze stempellak. Ik heb gewoon een lak van Konad gebruik. Hij heet volgens mij gewoon pink. Wanneer je dat heb gedaan plaats je in het grootste bloemetje een rinestone van 2mm. Ik heb een donkerroze ringestone gebruikt. Op de pinknagel van mijn moeder heb ik een rinestone van 1.5 mm gebruikt.

Kiko lakken kun je kopen in Duitsland in de Kiko winkel voor 1.55. 
Je kunt Konad producten kopen bij enchantra