Orly + Catrice


Hey, in dit artikel laat ik jullie 2 swatches zien en ook een stamping nail art. Ik had in mijn vorige filmpje verteld dat ik zo snel mogelijk mijn nieuwe lak van Orly op zou doen en dan heb ik gedaan! Yeey, ik vind het echt een super mooie kleur!

Deze lak van Orly heet ''Synchro''. Dat is zoals je ziet de roze kleurige lak. De andere lak is ''Genius in the bottle'' van Catrice. Het zijn beide echt super leuke kleuren. Ik vind die van Orly echt gaaf, want in het licht zie je er ook blauw doorheen. Bij die van Catrice zie je er goud en groen in.

Zoals jullie weten vind ik 1 kleur op mijn nagels saai
:). Dus heb ik er een stempel bij gedaan. Daar heb ik image plate M71 bij gebruikt. Ik het strikje op mijn nagels gestempeld met een witte stempellak.

Ik heb bij mijn roze nagels een zwarte rinestone van 2 mm erbij gedaan. Bij de goud/groene lak heb ik er een groen kleurige rinestone bij gedaan die ook van 2 mm. De rine stone heb ik in het rondje van het stikje geplaats.

Alleen nog een top coat en klaar is je nail art!