Stamping nail art

Hey, in dit artikel laat ik jullie een swatch zien en gelijk een stempel nail art erbij. Ik heb deze lak ook laten zien in mijn enchatra unboxing.

Wat heb je nodig?

- Aquadelic, China Glaze
- Donker blauwe stempellak (Konad)
- Image plate M61 (Konad)
- Stempel en een schraper

In de foto hiernaast zie je de swatch van Aquadelic van China Glaze. Ik vind het echt een super kleurtje en hij lakt echt super fijn. Ook droogt deze lak echt heel snel. Ik wilde deze lak dus swatches, maar zoals jullie al weten vind ik meestal 1 kleur op mijn nagels een beetje saai :).

Ik had al een tijdje geleden niet gestempeld met Konad enzo. Dus ik vond dit wel een goed moment om weer te stempellen. Je heb image plate M61 hebben om dit patroontje ook op je nagels te willen.
Je moet dan het patroontje kiezen met de vierkantjes. Dat patroontje stempel je dan met donker blauwe stempellak op je nagels. Alleen nog een top coat erover en klaar!