Neon french manicureHey, ik heb deze nail art bij mezelf al een keertje op gehad, maar mijn moeder wilde hem ook een keer :). Dit keer heb ik andere kleuren gebruikt.

- Wat heb je nodig?

- Neon kleuren, minimaal 5
- Witte nagellak
- Zwarte nagellak
- Dotting tool

Als eerst lak je je nagels met een base coat. Als die is opgedroogd lak je de bovenkant van je nagels wit. Dus een french manicure. Daarna zet je random stippen op je nagel. Die random stippen zet je gewoon met het kwastje van je nagellak. Ik heb hiervoor dus neon kleuren gebruikt.
Ik heb de kleuren, Kiwi cool-ada van China Glaze gebruikt, Yellow Polka Dot ook van China Glaze, Wake up! Essence, Roze lak van Fashionchick, Salmon Garfunkel van Catrice en Absolutly bleu van Essence. 
Wanneer je dat heb gedaan moet je alleen maar zwarte randjes eromheen maken. Zoals je ziet dan zijn er nog lege plekken ertussen daar zet je dan zwarte stipjes in. Alleen nog een top coat en klaar!