Ombre nails

Hoi, in dit artikel vertel ik jullie hoe ik deze ombre nail art heb gemaakt.

Wat heb je nodig?

- Blauwe nagellak
- Licht blauwe nagellak
- Glitter nagellak
- Snel drogende top coat
- Spons


Als eerst lak je je nagels met een base coat. Daarna lak je je nagels met een lichte kleur. Ik heb hier gekozen voor een blauw/paars achtige kleur. Hij heet ''absolutely blue'' van Essence en het is nummer 125.

Eerst heb je een spons nodig. Ik heb zelf van die speciale sponsjes gehaald bij de Kruidvat. Het verschil is niet zo groot. Dus het maakt niet uit wat voor spons je gebruikt. Hiernaast op de foto zie je een stukje van een spons. Je kunt gewoon een keuken spons gebruiken. Je knipt dan een klein stukje af.

Op een papiertje leg je dan een druppel nagellak. Ik heb hiervoor ''let's get lost'' van Essence gebruikt, nummer 128. Dan leg je je spons in de nagellak en spons je alvast op het blaadje dat er niet te veel nagellak op je nagel komt. Als je heb gesponst breng je zo snel mogelijk een sneldrogende top coat aan.

Je kunt ook alleen sponsen zonder glitters. Die foto zie je helemaal hierboven. Ik heb gekozen om het met glitters te doen. Ik heb de glitterlak van O.P.I gebruikt ''Pirouette My Whistle'' van de New York City Ballet collectie. Na de glitterlak heb ik nog een keer een top coat gebruikt. Ik gebruik meestal de top coat van Catrice.