Nail art!

Hoi, in dit artikel ga ik jullie vertellen hoe je deze nail art maakt. Het is niet echt een kerst nail art of sinterklaas ofzo, maar het is wel leuk naar een feestje.

Wat heb je nodig?

- Zwarte nagellak
- Goude nagellak
- Zalm achtige kleur nagellak
- Dotting tool
Als eerst lak je al je nagels met een base coat. Daarna lak je je wijsvinger met een zwarte nagellak. Ik heb de zwarte nagellak van Paris Memories gebruikt. Je lak daarna je duim alleen aan de boven kant van je nagel. Je pink lak je ook in een soort french manicure, maar dan met een soort punt in het midden. Je ringvinger en middelvinger lak je in een soort zalm kleur. Ik heb ''Salmon & Garfunkel'' van Catrice gebruikt.
Op je pink nagel zet je aan de onderkant van je ''french manicure'' goude stipjes. Ik heb ''Goldfinger'' van Catrice gebruikt. Op je duim nagel zet je ook allemaal stipjes. Op je wijsvinger heb ik 3x3 goude stipjes gezet. Bij je middelvinger zet je nog een zwarte streep in het midden en daarin zet je 3,5 of 4 hele grote stippen. Bij je ringvinger maak je tijgerprint met goud en zwart. Alleen nog een top coat en klaar!