Ombre nails

Hey, in dit artikel vertel ik jullie hoe ik deze ombre nails heb gemaakt.

Wat heb je nodig?

- Groene nagellak
- Paarse nagellak
- Een spons
- Glitter nagellak

Als eerst lak je je nagels met een base coat. Daarna lak je al je nagels behalve je wijsvinger paars. Dat doe je ook op je andere hand. Je wijsvinger lak je groen. Ik heb voor de paarse lak ''Heavy metallilac, 800'' van Catrice gebruikt. De groene lak is ook van Catrice en die heet ''King of Greens, 740''.

Als je je nagels gelakt heb begin je met sponsen. Je knipt gewoon een stukje spons van een spons af. Daar doe je dan een beetje nagellak op en stempel je dat aan de onderkant. Bij je paarse nagels spons je de groene nagellak, en bij de groene nagellak spons je de paarse lak.

Ik heb na dat ik heb gesponsd nog een glitterlak aangebracht. Hij is van de Etos. Ik weet niet hoe die heet, want er staat geen naam of nummer bij! Het is wel een paarse glitterlak, in zo een klein potje :).