Enchantra bestelling!

Hoi, mijn Enchantra bestelling begon allemaal bij mijn wiskunde cijfer... Ik had voor mijn wiskunde een 8.5. Met mijn vader hebben we iets afgesproken, dat ik bijvoorbeeld als ik een 6 heb 1 nagellak potje krijg en met een 7, 2 en als ik een 8 heb 3 enz.

Ik had dus een 8.5! Ik ging meteen naar Enchantra om mijn bestelling te plaatsen. Maar wat heb ik nou allemaal besteld?

Op de foto hiernaast zie je 7 lakjes. Waarvan 6 van China Glaze en 1 van Orly.

Ik had getweet (een Twitter berichtje geplaatst) dat mijn cijfer een 8.5 was. Enchantra had dat blijkbaar gelezen. Ze hadden een berichtje naar mijn vader gestuurd dat ik hun weer een email mocht sturen... Dus dat had ik ook gedaan. Als beloning voor mijn 8.5 kreeg ik van hun een nagellak erbij! Echt super cool (:
Verder heb ik nog een China Glaze setje gekocht. En die heet ''Keepin' Cozy''. Daarbij zaten 3 lakken en 1 paar handschoenen.
Lakken:

- Glistening snow
- Merry Berry
- Cranberry splash

Ik wil deze lakken echt zo snel mogelijk op doen, zodat jullie hiervan de swatches kunnen zien (:

Bij dat setje van China Glaze zat er ook nog een paar hele leuke handschoenen bij. Deze handschoenen hebben geen vingertoppen, maar ze zijn wel lekker warm! Ook passen de kleuren die hierbij zitten ook heel goed bij de lakken!


Verder heb ik nog 3 andere lakjes van China Glaze. De goude heb ik niet zelf uitgekozen, maar die heb ik erbij gekregen nog van mijn 8.5 =). De lakken heten (ik noem de namen op volgorde van dit plaatje):

- Lighthouse
- Light as air
- Mega Bite
Ik heb ook nog 1 nagellak van Orly gekocht. Dit is een glitter nagellak zoals je wel kunt zien haha. De naam van deze nagellak vind ik echt een super leuke naam! Het is namelijk, Cupcakes and Unicorns.

Volgens mij past deze lak wel goed bij ''light as air'' van China Glaze. Die lak zie je hierboven.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien wat ik heb gehaald! Ik dacht, ik doe maar een keer geen shoplog filmpje, maar gewoon een artikel.


De webshop waar ik alles heb gehaald heet Enchantra. Klik op de naam om erop te komen.