Winter nagels

Hoi, ik had laatst in een artikel een swatch laten zien van een China Glaze nagellak. Daar hoorde ook nog een nail art bij. Zelf vind ik de nail-art niet zo heel leuk... Daarom had ik hem er ook meteen afgehaald toen ik het op mijn nagels had haha. Ik heb een te dik kwastje gebruikt daarom kwam het er minder mooi uit te zien.
Dus ik leg in dit artikel uit hoe je het kan maken en dan kun je het zelf proberen. Gebruik wel een heel dun kwastje!!! 

Wat heb je nodig?

- Blauwe nagellak
- Witte nagellak
- Glitter nagellak
- Heel dun kwastje

Als eerst lak je al je nagels blauw. Ik heb voor de kleur blauw gekozen, omdat ik dat echt zo een winter-nagellak kleur vind en wit natuurlijk ook. 

Je lakt al je nagels dus blauw. Dan spons je alleen de bovenkant van je nagel wit. Behalve je ringvinger. Bij al je nagels (behalve je ringvinger) breng je er een laag zilveren glitters over. 

Op je ringvinger zeg je als eerst een streep van beneden naar boven. Daarna maak je een lange kruis op je nagel. Als je dat allemaal heb gedaan hoef je alleen nog maar streepjes op de grote lijnen te zetten. Zoals ik al zei, gebruik een dun kwastje!!! Anders komt het er zo uit te zien net als bij mij... 

Ik ga nog een keer iets doen met zo een figuurtje, maar dan gebruik ik een dun kwastje ;p. Hieronder vertel ik jullie welke kleuren ik allemaal heb gebruikt (merk, prijs enz).

Blauwe nagellak; Aquadelic, China Glaze
Witte nagellak; Alpine snow, O.P.I
Glitter nagellak; Nummer 07, Saffron London 

China Glaze, heb ik gehaald bij Enchantra  voor 6.95.
O.P.I, heb ik gehaald bij de Sephora voor 13.95.
Saffron London, weet ik niet meer waar ik heb gehaald... Ik weet wel nog dat deze 1.95 was!