Lekker ruikende nagellakremover!

Hoi, in dit artikel wil ik jullie even vertellen dat ik nieuwe nagellak remover heb en deze ruikt lekker! Ja dat kan, lekker ruikende nagellak remover.

Normaal gebruikte ik er altijd 1 van de Kruidvat met aceton, maar dat stonk altijd heel erg. Dus ben ik op zoek gegaan naar een lekker ruikende nagellak remover.

Deze nagellak remover bestaat al een hele tijd trouwens, maar ik gebruik hem nu pas. Vroeger had ik hem ook al een keer gekocht, maar toen kocht ik later dus de nail polish remover van de Kruidvat.

Deze nagellak remover kost 90 euro cent en er zit 150 ml nagellak remover in. Die van de Kruidvat die ik dus eerst gebruikte was ook maar 90 euro cent, maar daar zat 250 ml in!

Zelf, vind ik alle nagellakremovers goed, want het is gewoon nagellak remover haha. Deze nagellak remover die ruikt naar kokosnoot en papaya. Zelf vind ik hem meer naar kokosnoot ruiken maar goed.

Er zijn ook andere nagellak removers met een fruit geur. Zelf heb ik deze gehaald, omdat ik deze dus het lekkerst vond ruiken. Er zit wel aceton in, maar dat is wel handiger voor het eraf halen van glitter nagellak.

De nagellak remover doe ik in een speciaal pompje. Dat vind ik heel handig, want nu hoef je niet steeds je flesje om te keren. Hier hoef je alleen op het pompje te drukken en er komt nagellak remover uit. Dus dat is zeker wel handig.

Je kan de geur nagellak remover bij de Kruidvat halen voor, 90 euro cent.