French manicure met Orly en OPI

Hoi, ik vond het weer eens tijd voor een french manicure! Dus heb ik dat gedaan.

Wat heb je nodig?

- Witte nagellak
- Blauwe glitter nagellak
Als eerst heb ik mijn nagels met een base coat gelakt. Daarna heb ik even gewacht en het goed laten drogen.


Vervolgens heb ik de bovenkant van mijn nagels wit gelakt. Een french manicure dus.

Omdat ik niet houd van alleen een wit randje heb ik er ook maar glitterssssss bij gedaan. Zoals ik al zei heb ik gekozen voor blauwe glitters, omdat ik dat dus echt een winter kleur vind.De witte nagellak is trouwens van O.P.I en de blauwe glitter nagellak van Orly. Tegenwoordig vind ik de nagellakken van Orly, O.P.I en China Glaze echt leuk. Dus dat zijn mijn favorieten nu (:

Dragen jullie soms ook een french manicure?


Blauwe nagellak; Spazmatic, Orly, ik heb hem bij Enchantra gehaald voor 6.95
Witte nagellak; Alpine snow, O.P.I, ik heb hem gehaald bij de Sephora voor 13.95