Omre nailssssssss

Hoi, in dit artikel wil ik even zeggen dat aankomende week er weer een nieuw fillmpje op YouTube komt! Ik heb hem pas proberen te uploaden, maar toen had ik niet meer genoeg internet -,- Het filmpje was toen bij 89 procent dus dat was niet echt leuk.

In het filmpje laat ik jullie zien hoe ik deze nail art heb gemaakt -->


Dus dat wordt nog even wachten :). Ik heb trouwens nog een nieuwe nagellak van O.P.I. Die zie je hier naast ook op de foto! Hij heet ''animal-istic''. Het is een rode kleur met heel veel kleine glittertjes.

Ik vind het echt een super leuke kleur! En ik ben tegenwoordig helemaal fan van de lakken van O.P.I.4 opmerkingen

 1. Ik bedoelde ombre*

  Annalies.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! ik heb ook net een artikel op men blog geplaats over mijn ombre nails..kijk je even?? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik keek net op je blog, maar ik zie helemaal niks ? Je laatste artikel is over een winactie..

   xx

   Verwijderen
  2. Normaal wel..en ook een tutorial! xx

   Verwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)