New in: Manhattan nail polish

Hoi! Vrijdag tot en met zondag was ik in Duitsland. Vaak als ik in Duitsland ben neem ik elke keer weer een kijkje in de DM. Dat is bij hun een soort Kruidvat. Ze hebben daar meer nagellakken dan hier in Nederland, veel andere merken. 

Er waren een heleboel kleuren. Ik wist dus ook niet welke ik mee moest nemen. Zo veel nagellak wilde ik ook weer niet mee nemen, want misschien waren ze niet goed of... Dus heb ik deze 3 kleuren gekocht. Een donker rode, zalm kleur en een zwarte nagellak. Ik heb wel zwarte nagellakken, maar die gebruik ik vaak voor nail art en ik wilde 1 zwarte nagellak gewoon om te gebruiken als basislak. Dus vandaar dat ik een zwarte nagellak heb gekcoht. Deze lakken hebben geen namen. Het merk is dus Manhattan. Er staat op het flesje dat het snel droogt, in 60 seconden. Ik was daar heel benieuwd naar! Verder deze week komen swatches op mijn blog te staan van deze nagellakken. In dit flesje zit 7 ml. Er zijn ook andere met meer nagellak. Deze kostte 1.85 en die met meer nagellak, natuurlijk meer!