O.P.I + Orly

Hey, als eerst wil ik even zeggen, gelukkig nieuw jaar! Ik heb een hele lange tijd geen berichten meer geplaats op mijn blog... Daarom nu weer een artikel.

In dit artikel laat ik jullie een swatch zien van de lakken van O.P.I en Orly.

De lak van O.P.I heet ''fly'' en is van de Nicki Minaj collectie. Ik weet niet of deze lak nu nog verkrijgbaar is. De andere glitter nagellak is van Orly. Die lak heet Spazmatic, en is als het goed is van de Glitter Deluxe collectie. Ook weet ik niet of deze lak nog verkrijgbaar is, maar volgens mij wel.

Helemaal beneden van dit artikel staat waar ik de lakken heb gehaald.
Fly van O.P.I vind ik heel erg fijn lakken, want het kwastje is niet te groot en ook niet te klein. Ook droogt deze lak heel snel. Dus dat is wel heel erg handig als je niet veel geduld heb ;p.

Normaal vind ik het een beetje saai als ik maar 1 kleur nagellak op heb. Dus daarom heb ik gekozen voor een glitterlak. Omdat de lak van O.P.I blauw is dacht ik ook voor een mooie blauwe glitter nagellak. Op de foto zie je hele grote glitters, maar als je goed kijkt of op de foto klikt kun je ook hele  kleine glitters zien.

Die kun je wel goed zien in het nagellakflesje. Het is heel mooi als je naar een feestje gaat en je lakt je nagels zwart met zo een glitterlak erover dan kun je wel heel goed alle glitter zien!

De nagellak van O.P.I heb ik bij de Sephora gehaald voor, 13.95 euro.
De nagellak van Orly heb ik bij de webshop Enchantra gehaald voor 6.95. Nu zijn ze iets duurder.