Essie!

Hoi, ik was laatst in Duitsland en daar stond ik in de DM (dat is een soort van Kruidvat) en ik zag opeens super veel Essie lakken. Ik had nog geen Essie lakken, en ik wilde er al een tijdje een paar kopen! Dus had ik er daar 2 gehaald. Op de foto hiernaast zie je de twee lakken die ik van Essie heb gehaald. De roze nagellak heet ''Lovie Dovie'' en het is echt een barbie roze kleur. De mintkleur nagellak heet ''Mint candy apple'' en dat is dus een mooie mint kleur.

Ik heb nog nooit een Essie nagellak gebruikt dus ik ben heel erg nieuwsgierig naar hoe ze lakken, en of ze snel drogen enz. De flesjes zijn best wel groot er zit 13.5 ml nagellak in. Ik ga zo snel mogelijk deze twee lakken swatchen! 

Deze 2 lakken van Essie heb ik bij de DM in Duitsland gehaald voor, 9 euro per stuk. 


4 opmerkingen

 1. Goed dat je ze in Duitsland hebt gekocht! Dan zijn ze goedkoper! Ik volg je, jij mij ook? xx www.polishyourworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Daar zijn ze goedkoper (1 euro ahah). Ja ik volg je ook!

   Verwijderen
 2. leuk!, in Nederland zijn ze 10,- per stuk,
  Good work! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)