Swatches, Essie

Hoi, in dit artikel laat ik jullie een swatch zien van mijn 2 nieuwe lakken van Essie. In mijn vorige artikel had ik geschreven dat ik deze lakken zo snel mogelijk zou swatchen. Dus dat heb ik ook gedaan.

Deze twee lakken zijn echt mooi! Dat roze lakje is echt een mooie roze kleur en die groene is echt een mint kleur.


 Deze roze nagellak heet ''Lovie Dovie'' en het is nummer 20. Essie heeft heel veel roze en rode lakken. Dus echt heel veel lakken leken daar op elkaar. Ik wist daarom ook niet welke roze lak ik mee zou nemen, ahah. Uiteindelijk werd het dus deze nagellak zoals je ziet. Ik vind de lakken van Essie echt heel fijn. Eigenlijk vind ik best wel veel lakken fijn...
Net zoals de roze nagellak van Essie vind ik deze mint kleur nagellak ook prima lakken. In mijn vorige artikel heb ik jullie verteld waar ik deze lakken heb gehaald en hoeveel ze kosten. Deze lakken kun je ook in Nederland halen, bijvoorbeeld bij de Etos. Daar zijn de lakken van Essie 10 euro.4 opmerkingen

 1. Cool! In een eerdere blog van je heb ik gereageerd, ik weet niet of je daar nog naar kijkt, Mijn vraag was. Passen er gewoon normale nepnagels in een oefenvinger? of moeten dat echt tips zijn?

  Mirja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O dat had ik dan niet gelezen sorry! Het moeten echt van die tips zijn, want die hebben zo een speciaal ding aan de onderkant!

   xx

   Verwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)