Favoriete nagellak ATM: Orly, Spazmatic

Hoi, in dit artikel wilde ik even vertellen wat mijn favoriete nagellak op dit moment is. Ik ga er niet veel over vertellen, omdat ik er al een heleboel over heb geschreven op mijn blog (over deze nagellak).

Misschien kunnen jullie het al raden... Het is niet de eerste keer dat jullie dit leuke nagellakje op mijn blog zien! Zoals jullie op de foto hiernaast zien kun je wel zien dat het een nagellak van Orly is! En een blauwe nagellak. Deze nagellak heet ''Spazmatic'' en is dus van Orly. haha dit kan je ook op de foto hier naast zien maar oke.
Jullie hebben dit lakje wel een paar keer langs zien komen op mijn blog! Ik vind het echt een super coole winter nagellak. Het heeft hele grote glitters en hele fijne kleine mini glitters.

Dit was dus mijn favoriete nagellak atm.