Nail art: China Glaze

Hoi, in dit artikel laat ik jullie een swatch en een nail art zien. In een van mijn vorige berichten zagen jullie deze nagellakken heel snel langs komen. Klik hier als je naar dat berichtje wilt gaan.

Op de foto hiernaast zie je hoe de 2 lakken heten die ik heb gebruikt bij deze nail art. Ik laat trouwens een swatch zien van ''Light as air, China Glaze''.

Wat heb je nodig?

- Lichte paarse nagellak
- Gouden nagellak
- Striping tape/plakband


Dit zijn de 2 lakken van China Glaze. De eerste heet ''Light as air'' en de andere nagellak heet ''mega bite''.

Als eerst lak je je nagels met een base coat. Daarna lak je je nagels met de nagellak kleur die je wilt gebruiken voor deze nail art. Kies wel voor een lichte kleur, want anders valt het goud niet meer op.

Laat je nagellak wel heel goed drogen!!! Ander krijg je dat wat je op de foto hiernaast ziet... En volgens mij wil je dat niet. Dus laat het goed drogen ;p
Als je het goed heb laten drogen begin je met het plakken van striping tape/plakband. Ik heb gekozen voor striping tape, omdat ik plakband echt onhandig vind... En als je het met plakband wilt proberen knip het plakband dan heel dun. 

Als je goed kijkt naar de foto hiernaast zie je ongeveer wel hoe je het op je nagels kunt plakken. Als je het zo dan plakt, lak je er voorzichtig met de gouden nagellak over.

Wanneer je klaar bent haal je het tape er heel voorzichtig af. Nog even laten drogen en een top coat erover! Leuk toch?Leuk he?
China Glaze, Light as air had ik bij Enchantra voor 4.95 gekocht.
China Glaze, Mega bite heb ik van Echantra bij mijn bestelling gekregen. Nog van mijn wiskunde cijfer =D