Hema base coat


Er werd aan mij gevraagd in een van mijn vorige artikelen of ik een review over deze base coat kon schrijven. Maar hoi! In dit artikel dus een review van de base coat van de Hema.

Ik gebruik al heeeel lang de base coat van de Hema. Ik ben er heel erg tevreden over. Het is niet zo een doorzichtige base coat. Het is een soort wit achtige base coat. Deze base coat kan ik niet vergelijken met andere base coat's, want ik gebruik geen andere base coat's haha. Ik ben wel van plan om ooit de base coat van O.P.I te kopen. Op zich hoeft dat niet van mij, want ik vind deze base coat heel goed. Hij lakt heel fijn.

Dus al je op zoek bent naar een base coat, die niet al te duur is. Raad ik je deze echt aan! Wat voor base coat gebruiken jullie?

Base coat komt van de Hema, ik heb hem voor 2.50 euro gekocht. 

3 opmerkingen

 1. Fijn! Maar stel nu, je lakt er met een zeer donkere blauwe lak over, de blauwe lak laat dan toch geen afdruk achter? Dat probleem heb ik al vaak gehad met basecoats.....bedankt!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, ik heb dat nog nooit gehad! Maar laat je je base coat dan wel goed drogen?

   Verwijderen
  2. Ja hoor! :) met een top én basecoat (2 in 1 verpakking) van kruidvat eigen merk...maar toch al bedankt!!!

   Verwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)