Hema base coat


Er werd aan mij gevraagd in een van mijn vorige artikelen of ik een review over deze base coat kon schrijven. Maar hoi! In dit artikel dus een review van de base coat van de Hema.

Ik gebruik al heeeel lang de base coat van de Hema. Ik ben er heel erg tevreden over. Het is niet zo een doorzichtige base coat. Het is een soort wit achtige base coat. Deze base coat kan ik niet vergelijken met andere base coat's, want ik gebruik geen andere base coat's haha. Ik ben wel van plan om ooit de base coat van O.P.I te kopen. Op zich hoeft dat niet van mij, want ik vind deze base coat heel goed. Hij lakt heel fijn.

Dus al je op zoek bent naar een base coat, die niet al te duur is. Raad ik je deze echt aan! Wat voor base coat gebruiken jullie?

Base coat komt van de Hema, ik heb hem voor 2.50 euro gekocht.