French manicure met OPI

Hoi, ik zag laatst een super mooie french manicure op Facebook van zo'n nail art pagina! Ik wilde hem ook heel graag proberen. Dus dat heb ik ook gedaan (:

Ik had hem niet heel lang op mijn nagels, want het duurde heel lang voordat het droog was. Ik had het namelijk een beetje te dik gelakt... Omdat ik dacht dat het dan een mooier effect gaf HAHA, maar dus lak het niet te dik.
Als eerst lak je je nagels met een doorzichtige lak, anders heb je niet echt een mooi french manicure effect. Je wacht dan goed tot het droog is.

Daarna lak je alleen het bovenste randje van je nagels. Als het je niet goed lukt gebruik dan plakband/striping tape of van die speciale stickers. Ik heb recht nagels. Daar bedoel ik mee dan mijn nagels aan de bovenkant recht zijn. Zelf vind ik dat mooier dan nagels die zo in een maan vorm lopen...

Dus het ligt eraan wat voor nagels je heb. Ik heb zelf geen plakband/striping tape gebruikt, omdat het anders heel lelijk wordt als ik het eraf haal (Plakband, striping tape).

Je lakt dus je nagels alleen aan de bovenkant. Je hoeft niet per se een paarse glitter nagellak te gebruiken, maar dat heb ik wel gedaan. Als je een french manicure heb lak je je nagels alleen nog met een top coat en klaar!