Nagelvijlen

Er zijn zo veel soorten nagelvijlen, maar welk kun je nou het best gebruiken? Bijna geen een nagelvijl is slecht voor je nagel :p

Het leek me leuk om een artikel te schrijven over nagelvijlen. Ik keek ik mijn nail art kastje en ging een aantal vijlen pakken om er een foto van te maken voor op mijn blog. OMG, ik wist niet wat ik zag. Ik heb zo veel vijlen..... Ik kon niet van allemaal een foto maken! Ik schrok wel even. Ik wist wel dat ik er een aantal had liggen voor als ik ze nodig had, maar zo veel!

Vaak zeggen mensen dat glasvijlen de beste vijlen zijn voor je nagels. Dat kunnen zij vinden, maar ik vind glasvijlen maar niks. Als ik mijn nagels vijl met een glasvijl krijg ik een rilling over mijn lijf, omdat dat gewoon niet prettig voelt om mijn nagels daar mee te vijlen ;p! Mijn lievelings nagelvijl is van Konad. Die zie je hieronder op de foto. Ik heb hem al super lang en deze vijl doet het nog prima! Ik had hem gekregen bij een Stamping set van Konad. Dit is de vijl waar ik mijn nagels altijd mee vijl dus. 


Ik neem overal waar ik heen ga wel een nagelvijl mee! Dat moet gewoon. Ik heb hem nooit echt hoeven te gebruiken. Op school heb ik hem ook amper nodig. Mijn vriendinnen gebruiken mijn vijlen nog meer dan ik op school hahaha. Ik neem vaak de simpele vijlen mee. Dus die je op de foto ziet, maar dan helemaal vooraan. Dus de roze, blauwe, paarse en zwarte. Dat zijn gewoon handige nagelvijlen. Laatst had ik in een shoplog artikel laten zien/lezen dat ik mini nagelvijlen had gekocht bij de Kruidvat. 


Op de foto hierboven zie je de mini nagelvijlen. Ik heb ze nog niet echt gebruikt. Ik neem deze voortaan overal naartoe waar ik heen ga. Ze zijn namelijk handig mee te nemen, omdat ze zo klein zijn en in een heel handig doosje zitten! Het zijn van die kleine grove nagelvijlen dus handig en goed! Net als mijn Konad nagelvijl dat is ook een grove nagelvijl. 


Er zijn ook ander soorten vijlen. Zoals buffer vijlen, daar heb ik er maar 2 van. Ik heb er een van Konad en een van Herôme. Ik gebruik de vijlen om en om dus de ene keer die van Konad en daarna weer die van Herôme. Elke keer na gebruik zijn jouw nagels heel erg zacht en hebben een mooie glas zonder een top coat of base coat te gebruiken.