Shoplog

Hey, ik was gisteren in de stad. Het was niet echt zo zeer de bedoeling dat ik nagellak zou kopen... Dat heb ik dus wel gedaan (:

Op een aantal andere blogs heb ik veel artikels gelezen over het ''nail art polish'' setje van de Action. Ik had er daarvoor nog nooit iets van gehoord. Uit de reacties bleek van die bloggers dat het setje niet zo slecht was.
Dus dacht ik, laat ik het ook dan maar proberen! Ik heb het du gehaald bij de Action voor 1.40 euro. Het zijn 3 kleuren:


 1. Oranje
 2. soort van  bruin
 3. Donker roze
Ook heb ik nog hele schattige kleine nagelvijlen gekocht bij de Kruidvat. Het zijn er 8 en ze waren maar 1 euro! In een andere artikel ga ik er wel een review over schrijven. Daar kom je dan ook foto's te zien van hoe ze eruit zien! De oude prijs weet ik niet... Het ''setje'' heet ''01- Snowboard-girls rock!''

Als laatst heb ik nog een nagellak van Essence gekocht. Die heb ik ook bij de Kruidvat gekocht. De prijs was 1.69. Het lakje heet ''127- i love bad boys'' HAHA.


Dit was dus mijn artikel over een hele kleine shoplog. Ik vond het toch wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik in de stad had gekocht. De reviews van deze spullen komen snel online te staan :).

3 nail-art nagellakken, Action voor 1.40 euro.
8 nagelvijlen, Kruidvat voor 1 euro.
1 nagellak Essence, Kruidvat voor 1.69 euro.

2 opmerkingen

 1. Wat leuke spulletjes!
  Ik heb de nagelvijltjes ook gekocht!
  Ik ging er ook een artikel overschrijven maar....doe jij het maar!
  Let wel op!!! Ik was de zijkant van mijn nagels aan het vijlen, en ja hoor, er zat een diepe snee aan de zijkant. Ik had dus veel "te snel" gevijld :( en een wonde bij je nagels is niet fijn!
  Maar ja...voor de rest zijn ze wel fijn!
  Trouwens? Heb je een nieuwe foto bovenaan?
  Hij is mooi!

  Liefs, Dzinh xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, Dankjewel Dzihn! O ik zal inderdaad wel uitkijken! Ik heb letterlijk net al een artikel geschreven over nagelvijlen, maar niet over deze. Jij kan ook gewoon een artikel op je blog plaatsen hoor over de nagelvijlen ;p

  Ja ik heb een nieuwe foto! Mijn hele blog is anders. Nou niet heel anders, maar wel anders :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)