Shoplog

Hey, ik was gisteren in de stad. Het was niet echt zo zeer de bedoeling dat ik nagellak zou kopen... Dat heb ik dus wel gedaan (:

Op een aantal andere blogs heb ik veel artikels gelezen over het ''nail art polish'' setje van de Action. Ik had er daarvoor nog nooit iets van gehoord. Uit de reacties bleek van die bloggers dat het setje niet zo slecht was.
Dus dacht ik, laat ik het ook dan maar proberen! Ik heb het du gehaald bij de Action voor 1.40 euro. Het zijn 3 kleuren:


  1. Oranje
  2. soort van  bruin
  3. Donker roze
Ook heb ik nog hele schattige kleine nagelvijlen gekocht bij de Kruidvat. Het zijn er 8 en ze waren maar 1 euro! In een andere artikel ga ik er wel een review over schrijven. Daar kom je dan ook foto's te zien van hoe ze eruit zien! De oude prijs weet ik niet... Het ''setje'' heet ''01- Snowboard-girls rock!''

Als laatst heb ik nog een nagellak van Essence gekocht. Die heb ik ook bij de Kruidvat gekocht. De prijs was 1.69. Het lakje heet ''127- i love bad boys'' HAHA.


Dit was dus mijn artikel over een hele kleine shoplog. Ik vond het toch wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik in de stad had gekocht. De reviews van deze spullen komen snel online te staan :).

3 nail-art nagellakken, Action voor 1.40 euro.
8 nagelvijlen, Kruidvat voor 1 euro.
1 nagellak Essence, Kruidvat voor 1.69 euro.