Nail art: Aztec nailsIn dit artikel laat ik jullie mijn nagels zien die ik deze week draag. Ik heb ze (ook) gemaakt met de stripers van de Action. En ik kan je vertellen, die zijn zeker aan te raden!Je denk namelijk zeker ''ulg, Action...''. Ja dat kan je zeker denken -dat dacht ik ook- maar ze doen het prima! Het enige is dat ze een beetje heel erg waterig zijn. Dus je moet wel oppassen dat je niet heel veel nagellak op je kwastje hebt, want het drupt eraf.


Ik ga niet vertellen welke kleuren ik allemaal heb gebruikt, want dat zijn er tè veel (: .
Op de foto hierboven zie je wel welke kleuren ik allemaal heb gebruikt.

Er valt niet echt te vertellen hoe ik deze nail art heb gemaakt, want het is per nagel verschillend. Dus eigenlijk moet je meer kijken naar de plaatjes en het dan na doen (als je het na wilt doen). Je kunt ook zelf een beetje bepalen wat voor print je wilt hebben. Per nagel kun je het verschillend doen! Het hoeft niet allemaal precies hetzelfde te zijn.

Hieronder een paar foto's van mijn nagels:

Dit waren mijn nagels dan! Heb je nog vragen kun je ze stellen in een reactie hier beneden. En als je het artikel van de stripers van de Action wilt lezen klik hier