Essence: Nailwhite-pencil

In de afgelopen vakantie had ik geen nagellak op, geen *echo*. Dat kwam omdat ik al heel lang elke dag met nagellak op loop. Sinds ik mijn blog heb (en een tijdje daarvoor) droeg ik elke dag nagellak. Ik weet dat het niet zo goed is voor je nagels op elke dag nagellak op te hebben. Ik lakte niet elke dag mijn nagels, maar gewoon 1 keer per week. Dus deze afgelopen vakantie dacht ik ''nou laat ik deze vakantie maar proberen geen nagellak op te doen''. Dat is mij gelukt, feestjuuh. Mijn nagels zijn behoorlijk lelijk dus. Ik ga normaal gesproken echt niet zonder nagellak de deur uit! Maar dit keer moest ik wel... Toen ik bij de Kruidvat stond zag ik de Essence nailwhite-pencil die wilde ik wel proberen!


Het is de bedoeling dat als je geen nagellak op heb, dat je dan met deze super speciale nailwhite-pencil de binnenkant van je nagels wit kleurt. Dus dat het randje van je nagels, waar je normaal gesproken een french manicure doet zeg maar dat je dat aan de binnenkant wit kleurt met deze pen. Ik ben er niet echt tevreden over...

Op de foto hierboven zie je mijn duimnagel. Ik wilde de rest van mijn nagels niet laten zien, want dat was gewoon tè lelijk voor op de foto =D. Ik heb hier mijn nagel wel ''ingekleurd'' maar toch is het niet echt wit. En nog iets wat is echt heel stom vind aan deze pen is dit:


Als je je nagels allemaal heb gedaan is alles bijna helemaal wit. Dat is echt heel irritant, want op de foto van mijn duim zie je dat daar mijn nagelriemen ook wit zijn. Dat ziet er dan heel erg droog en lelijk uit. Dus ik vind de nailwhite-pencil geen succes. Als ik mijn handen was is ook het meeste meteen helemaal weg! Dus veel zin heeft het ook niet...

Essence nailwhite-pencil, gekocht bij de Kruidvat voor 1.30 euro.