Golden Rose: Flakies


Hey, vandaag laat ik jullie een leuke glitter nagellak zien. Je kent hem vast wel! Ik laat jullie een swatch zien van ''golden rose, scale effect''.


De lakken van links naar rechts zijn:


  • Golden Rose, 07
  • O.P.I, Elephantastic pink
  • Rimmel, Fancy Fushia

Dat waren de nagellakken die ik heb gebruikt. Ik heb als eerst mijn nagels gelakt met een base coat. Vervolgens heb ik al mijn nagels roze gelakt met de nagellak van Rimmel. Ik heb daarna heel licht gesponst met de lak van O.P.I. 

Toen het droog was lakte ik er de nagellak van Golden Rose over. De flakies vind ik hele leuke, grappige glitters. Ik heb zelf roze, blauwe en witte flakies van Golden Rose. Je kunt ze kopen op internet, maar als je dat niet mag van je ouders, of gewoon liever niet heb dat je iets via internet koopt. Kun je naar de Kruidvat gaan en daar bij de nail art effect toppers heb je ook flakies, maar dan alleen een witte van Essence. O.P.I, elephantastic pink heb ik bij de Sephora voor 13.95 gehaald.
Rimmel, Fancy fushia heb ik bij de kruidvat voor 6.99 gehaald.
Golden Rose, 07 heb ik bij Enchantra voor 2.50 gehaald. (Als je op de naam Enchantra hierboven klikt kom je gelijk op de Golden Rose pagina).