China Glaze Yellow Polka Dot, french manicure

Hoi, in dit artikel vertel ik jullie hoe ik deze french manicure heb gemaakt. Ik heb een neon gele nagellak hiervoor gebruikt. In het licht is het echt een super toffe kleur ;p

Wat heb je nodig?

- Basislak 

- Knal gele nagellak
- Witte nagellak
- Glitter striper
- Nagel stikkers


Als eerst lak je je nagels met een speciale nagellak voor je french manicure. Je kunt ook de base coat van Essence gebruiken. Daarna maak je een french manicure met een witte nagellak. Als je dat niet doen dan valt de gele kleur niet goed op, omdat je veel laagjes moet aanbrengen. 

Als je dat dan heb gedaan zet je met een glitter striper aan de onderkant van je french manicure een streep. De glitter striper die ik heb gebruik heet ''more than silver''. 

Ik had nog hele leuke Konad stickers dus dacht ik, laat ik die dan maar gebruiken! Ik heb op mijn wijsvinger en op mijn ringvinger een stickertje geplakt. Op beide handen. Alleen nog een top coat en je bent klaar! Ik heb de top coat van Catrice gebruikt. Die vind ik heel fijn, want hij droogt snel en je nagellak blijft er super lang op zitten!