Nail art

Yo, deze keer weer een nail art. In mijn vorige artikel had ik gezegd dat er binnenkort een nail art online zou staan. Ta-daa hier is hij dan! De foto's die ik heb gemaakt zijn niet zo perfect, maar ach... Je kunt het wel prima zien geloof ik :)


Op de foto hierboven zie je wat ik gebruikt heb aan nail-art spullen. Op de achtergrond zie je nog een O.P.I nagellak staan HAHAHA. Maar het gaat dus even over die spullen die voorop staan. Ik heb gebruikt:

  • Donker paarse glitter poeder
  • Kwastje om die aan te brengen
  • Rinestones van 2 mm [ de kleuren zijn allemaal door elkaar, omdat ik ooit echt zo stom was om het bakje te laten vallen... Dus lagen alle rinestones op de grond en alle kleuren waren door elkaar :( ]

Je lakt al je nagels licht paars. Ik heb panda monium pink  van O.P.I gebruikt. Je kunt natuurlijk ook gewoon een andere kleur gebruiken, maar dan heb je wel een andere glitter poeder nodig! De glitter poeder had ik een tijdje geleden in Duitsland gekocht, met nog een roze erbij. Je kunt ook gewoon knutsel-glitter-poeder gebruiken.  

Als je al je nagels paars heb gelakt, dan lak je de bovenkant van al je nagels met een top coat. Behalve je wijsvinger. Je doet dan het poeder op al je gelakte topcoat nagels. Op je wijsvinger maak je een kruis met een dotting tool en zwarte nagellak. Op al je nagels zet je een rinestone aan de onderkant. 

Op je wijsvinger zet je op het kruis allemaal rinestones. Alleen een top coat en klaaaaaar