Nagellak stash?!

Hoi, mijn eerste YouTube filmpje was mijn nagellak stash! Die is echt al van een tijdje geleden 9 maanden.

Ik wil binnenkort weer een nagellak-stash opnemen, maar ik heb veel meer nagellak nu. Dus mijn vraag aan jullie was; Hoe moet ik dat dan opnemen? Ja, met mijn camera natuurlijk. Nee ik bedoel van, willen jullie dat ik lakje per lakje ga of elke rij afga en dan mijn favorieten daarvan aanwijs? Ik denk dat ik dan voor de tweede optie ga. Dat lijkt me wel handig, maar ik weet niet hoe jullie het liefst een nagellakstash zien? Ik heb nu rond de 170 nagellakken. Toen ik mijn eerste filmpje opnam had ik er maar rond de 70 ofzo.
Dus dit zijn er een stuk meer. Hieronder zie je het fimpje van mijn oude nagellak stash:


Hij duurt best wel lang, en de kwaliteit is zo slecht he wow. Dit keer wil ik er ook rond de 7 minuten over doen, terwijl ik meer lakjes heb. Het is anders zo lang (vind ik). Dus laat je reactie hier beneden achter!

4 opmerkingen

 1. Hee Annalies!
  Ik vind het leuk om te zien wat voor lakken iemand anders heeft.
  Misschien kan je zo doenm dat je gewoon de lakjes laat zien niet een voor een maar gewoon er rustig langs gaan en dan bijv zeggen bij O.P.I of een ander, deze is heel mooi, en heeft shimmers ofzo en heet...... ofzo moet je ff kijken wat andere hebbn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje! Het rek ziet er heel mooi uit, ik wil er graag ook 1 maar heb spijtig genoeg niet genoeg plaats op mijn kamer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk ! kijk je ook eens op mijn blog ? www.nikiibeauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heey leuk,
  kijk eens op mijn blog brittbdiary.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)