Nail challenge

Hey, heb je dat ook niet vaak. Dat je niet weet wat je op je nagels moet doen? Hoe je ze moet lakken? Wat voor nail-art het nu weer moet gaan worden? Dit is misschien een heel leuk idee voor volgende maand. Het is de nail challenge. Ik weet niet of ik dit ga doen, want ik heb niet elke dag de tijd om mijn nagels te gaan lakken!  Maar misschien vinden jullie het wel leuk?

Klik op de foto om alle ideeën beter te zien.

2 opmerkingen

  1. Erg leuk!!!
    Ik ga het denk ik ook eens proberen!! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dit ga ik doen! Ik heb namelijk een nagel kuur van 2 weken dat duurt lang en moet ik elke dag nieuw opdoen!
    Danku! <33

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)