How to: Sponzen op je nagels

Veel vragen zich dat nog af. Na de vele keren dat ik het heb verteld. Hoe spons je je nagels? Ik heb het al voor mijn gevoel een aantal keren verteld. Ook heb ik het laten zien in een filmpje. Ik ga jullie dan dit keer vertellen wat voor sponsjes je kunt gebruiken. Zelf gebruik ik een normale spons of als ik zin heb om het te pakken van die speciale sponsjes, jeafjhahah. Volgens mij is het verschil niet groot tussen een normale keuken-spons of een speciale nail art-spons. Als je geen speciale nail art-spons wilt gebruiken kun je ook een normale spons gebruiken. Als je een normale spons wilt gaan gebruiken, moet je er natuurlijk wel een hebben! Je kunt ze gewoon kopen bij de Blokker. Waarschijnlijk heb je er nog wel een in de keuken liggen. Gebruik een nieuwe, want ja... Als je een nieuwe spons heb knip je een klein stukje van de spons af. Niet te klein, gewoon hoe je boven op de foto ziet. 


Hierboven zie je zo'n speciaal nail art sponsje en een geknipte. Op de achtergrond zie je groene dingen. Dat is nog van de spons iojfejao;iaje. Je kunt de spons zo groot en klein knippen als je wilt, maar dus niet te klein. 

Ook kun je een make-up spons gebruiken. Zelf heb ik geen make-up spons, maar op meerder blogs en YouTube filmpjes heb ik gelezen/gezien dat deze ook prima werken! Bij mijn YouTube filmpjes zie je hoe je kunt sponzen. Je kan vele soorten nail art's maken met een spons effect!