French manicure

Hallo heel droog, in dit artikel weer een nail art yeey. Het is niet zo'n hele moeilijke nail art, heel makkelijk eigenlijk. Ik heb hiervoor maar 3 kleuren gebruikt, op de foto hieronder staan er maar 2 van de 3 ja ik weet het.. De andere kleur die ik had gebruikt was een zwarte kleur, maar ik dacht als ik die op de foto zet is mijn hele foto weer zo zwart hahahah. Oke, dus ik heb zwart gebruik en deze 2 kleuren hier onder. 


Het wordt een soort french manicure. Als eerst lak je al je nagels met een base coat. Vervolgens lak je je wijsvinger en je ringvinger met een glitter nagellak. Ik heb een nagellak van China Glaze gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook een andere nagellak gebruiken. Ook is er een nagellak van Essence die heel erg op deze van China Glaze lijkt, maar die is iets donkerder. Als je dat heb gedaan lak je de ''overige'' haha nagels aan de bovenkant met een ander kleurtje. Zelf heb ik een nagellak van Catrice gebuikt, maar je kunt ook een ander kleurtje gebruiken ;p


Als je dat allemaal heb gedaan wacht je even tot het droog is. *gewacht* oke, dan begin je met een soort tijgerprint. Je pakt een striper en die zet je op je nagel en dan doe je maar wat strepen naar het midden. Het hoeft niet helemaal perfect. Er komt ook nog een artikel op mijn blog te staan, met deze China Glaze nagellak maar dan 3 andere nagels die ik zelf persoonlijk leuker vind dan deze *kuch*. Alleen een top coat en klaaaaaaaar.