Velvet nails!

AAAAAAAH! Velvet nails, omg ik was er meteen verliefd op. Ik zag het vaak voorbij komen op YouTube en op Blogs van andere mensen. Omg, ik vond het super gaaf! Zelf wilde ik het ook meteen :) Dus heb ik het gekocht op internet. 


Klik op meer lezen hieronder om meer te lezen haha  en om foto's te zien van mijn velvet nails :)


Op het plaatje hierboven staat ''nail art'' maar eigenlijk is het niet echt een nail art... Maar goed! Wat je sowieso nodig heb voor velvet nails, zijn die zachte dingen die je boven in de foto in een potje ziet zitten. Zelf heb ik nog 2 andere kleuren geel en bruin. Deze keer had ik blauw gebruikt. Ik wil ooit nog wel een filmpje maken hoe je dit moet aanbrengen.

Het is belangrijk dat je je nagels dezelfde kleur lakt als de poeder die je wilt gebruiken, vandaar dat ik donder blauw heb gebruikt. Ik heb 294 van Kiko gebruikt. Je lakt je nagels eerst heel goed, laat het drogen. De tweede keer doe je het nagel per nagel. Je lakt je nagel goed en laat het dan niet drogen. Je brengt meteen de velvet poeder aan met een pincet, en daarna met een kwastje haal je het overige er vanaf. Dat doe je bij elke nagel en je krijgt echt zulke mooie nagels!En wat vinden jullie van mijn velvet nails? Ik wil ook nog die gele en bruine proberen :) Jullie vragen je misschien ook af waar ik deze spullen vandaan heb? Deze spullen (met spullen bedoel ik de potjes met velvet erin) heb ik van de webshop freshmintcosmetics, klik op de naam om naar de webshop te gaan. Ik had de spullen binnen 2 dagen in huis! Ze verkopen allerlei andere spullen op hun site. Maar natuurlijk heel veel nagellak ;p. Dus neem sowieso gewoon even een kijkje op hun site.