Nail art: Owl nails

Hoi, ik had een tijdje geleden de nagels van mijn nicht gelakt, ze wilde graag dat ik een uil op een van haar nagels ging maken. Dus dat had ik ook gedaan. Zij heeft bij haarzelf de andere nagels gedaan, ik dus alleen het uiltje. Ik wilde dit artikel graag op mijn blog zetten, omdat ik het wel een zomerse nail art vond. Met allemaal leuke kleuren. En jullie hadden ook aangegeven dat jullie het leuk vinden om nail art's te zien. Aan de zijkant hier van mijn blog kun je nog stemmen!


 Je kunt zelf kiezen welke kleuren je wilt gebruiken. Ik heb hier gekozen voor deze kleuren, omdat die leuk staan bij die andere. Als eerst maak je een rondje op je nagel, en maak je aan de bovenkant oren.
Met een dottingtool zet je 2 grote witte stippen en daarin nog kleinere bruine stippen. De pupil maak je weer met een hele kleine dotting tool en met witte nagellak. Aan de zijkant maak je een half rondje, en dat doe je dan aan beide kanten. Je maakt dan halve witte kleine rondjes. Aan de onderkant en dat doe je dan 3 keer!


6 opmerkingen

 1. Oooh zo cute, heel mooi gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat cute! Dat je dat zo mooi kan zeg, mijn complimenten!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch? Ik zou het gezellig vinden als je mee komt 'feesten'!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk gedaan zeg! En je hebt trouwens ook een erg leuke blog :) Ik kom vaker terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk gedaan, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)