Nail art: Owl nails

Hoi, ik had een tijdje geleden de nagels van mijn nicht gelakt, ze wilde graag dat ik een uil op een van haar nagels ging maken. Dus dat had ik ook gedaan. Zij heeft bij haarzelf de andere nagels gedaan, ik dus alleen het uiltje. Ik wilde dit artikel graag op mijn blog zetten, omdat ik het wel een zomerse nail art vond. Met allemaal leuke kleuren. En jullie hadden ook aangegeven dat jullie het leuk vinden om nail art's te zien. Aan de zijkant hier van mijn blog kun je nog stemmen!


 Je kunt zelf kiezen welke kleuren je wilt gebruiken. Ik heb hier gekozen voor deze kleuren, omdat die leuk staan bij die andere. Als eerst maak je een rondje op je nagel, en maak je aan de bovenkant oren.
Met een dottingtool zet je 2 grote witte stippen en daarin nog kleinere bruine stippen. De pupil maak je weer met een hele kleine dotting tool en met witte nagellak. Aan de zijkant maak je een half rondje, en dat doe je dan aan beide kanten. Je maakt dan halve witte kleine rondjes. Aan de onderkant en dat doe je dan 3 keer!