Nail art

Dit is dus het artikel met de andere nail art, met China Glaze! Deze nail art is een kleeeein beetje het zelfde. Maar niet helemaal haha. Het heeft ook weer een dierenprint. Voor deze nail art heb je 5 nagellakken nodig. Ja, op de foto hieronder staan weer 4 nagellakken, en 3 keer raden? De zwarte nagellak staat er weer niet bij :( 


Zoals bij de andere nail art's van bij, begin je altijd met een base coat. En bij deze nail art lak je ook alleen je ringvinger en je wijsvinger met een glitter nagellak van China Glaze. Of met de glitter nagellak van Essence. Ik ben het in mijn vorige nail art met deze China Glaze helemaal vergeten te vertellen, dat deze nagellak van China Glaze een holo nagellak is! Maar volgens mij is de nagellak van Essence die hier op lijkt meer holo. Misschien is het leuk om een keer een nagellak vs nagellak te doen? Met kleuren die op elkaar lijken, maar dan van een ander merk?!


Oke, terug naar de nail art! Als je dus je ringvinger en wijsvinger heb gelakt met de holo lak van China Glaze, lak je de rest van je nagels een andere kleur. Ik heb op mijn duim een bordeaux kleur gebruikt, en op mijn middelvinger een blauwe kleur en mijn pink een felle zalm achtige kleur. Ik heb dan panterprint gemaakt, maar dan dezelfde kleuren die ik heb gebruikt. Dus bijvoorbeeld mijn middelvinger heb ik blauw, en het panterprintje is dan bordeaux. Dat heb ik dan zo bij elke nagel gedaan!

Als jij nog een leuk idee heb voor een nail art die ik kan maken, wil je dan een reactie achter laten hier beneden?