New: Catrice Candy Shock

Ik was dus in de Kruidvat en wat zag ik staan?! Een nieuwe limited edition van Catrice! Er zijn 4 hele leuke pastel kleuren, ook 2 super leuke caviar nails. Zij verkopen in een flesje dus van die beads!


Er waren maar 2 kleuren, van deze beads. De kleuren vind ik heel erg leuk, het zijn ook een beetje pastel kleuren. Al had van mij die roze nog iets lichter gemogen!


Er waren maar 2 kleuren dus. Ik heb ze allebei haha. De kleur namen kun je hierboven op de foto zien. Het is een heel handig flesje ook. Er zit niet zo een groot gat in, dat meteen alle beads eruit vallen. Ik ga ze zo snel mogelijk op mijn nagels doen! Ik denk dat ik er een french manicure van ga maken :) 


Als je ze ook wilt hebben zou ik maar snel naar de winkel gaan, want het is een limited edition. Dus als het goed is komen ze niet meer. Ze zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat en bij de Trekpleister. Ik heb deze bij de Kruidvat gekocht. Ze zijn per stuk 3 euro. Dus intotaal heb ik hiervoor 6 euro betaald! Er komt zo snel mogelijk een blog artikel van :)