Nail art met: Manhattan & China Glaze

Nou ja, goed de titel zegt het al! In dit artikel een nail art met Manhattan en China Glaze. Op de foto hieronder zie je de lakken die ik heb gebruikt voor deze nail art.Je heb niet super veel nodig voor deze nail art. 
Wat heb je nodig? 2 (of meer) kleuren, ik heb 2 neon nagellakken gebruikt, want dat geeft een super gaaf effect! Een zwarte nagellak, striping tape/plakband. 

Eerst lak je al je nagels de kleur die je wilt hebben. Je moet de lakken goed laten drogen, want anders trek je zo je nagellak eraf (met de tape). Dat wil je natuurlijk niet hebben, dus laat het goed drogen!


Op de foto hierboven zie je hoe ik de tape heb geplakt. Je kunt het zo plakken hoe je het zelf wilt hebben. Ik heb het zo gedaan dus.  


Je lakt vervolgens met een zwarte nagellak erover heen. Dan wacht je goed tot het gedroogd is, het hoeft niet perfect te zijn, want het is namelijk ook niet mooi als je nog aan de zijkant de neon lakken ziet. Na het wachten haal je dus de tape van je nagels.


Na het eraf halen, ziet het er dan zo uit ^. In de zon ziet het er echt super cool uit! Je kan het ook doen met andere kleuren, want zo moeilijk is het nou ook weer niet :)