P2: Black explosion

In dit arikel laat ik jullie snel een swatch zien van de crackle nagellak van P2. Ik heb hiervoor de donker rode kleur van Manhattan gebruikt en een crackle nagellak van P2, die heet black explosion. 


Hieronder de foto van de crackle nagellak van P2. Zelf ben ik niet zo van de crackle nagellak, maar ik wilde het wel 1 keertje dragen op 1 nagel :) Ik vind crackle nagellak wel leuk, maar draag het ook weer niet zooooo vaak eigenlijk nooit ahahah. 

Ik heb het maar op 1 nagel gedaan, want anders vond ik het niet zo leuk. Zo ziet het er leuker uit vind ik. Aankomende dinsdag staat de winnaar van mijn winactie online.


Geen opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)