Winactie

Hoi, alweer een artikel over mijn winactie?! Ja alweer. Het is bijna 10 april, dus mijn winactie is bijna afgelopen. Ik wilde even zeggen dat ik na 10 april dus een filmpje upload op YouTube met wie de winnaar is van mijn winactie. Er komt ook een artikel van op mijn blog, wie gewonnen heeft. 


Dus doe nog mee! Je kunt deze 3-4 lakken winnen die hierboven op de foto. Dus waarom zou je niet mee doen, als je er bijna niks voor hoeft te doen...
2 opmerkingen

  1. waaaaaaaah, ben benieuwd!
    Ik zal wel iets later reageren ben te spelen dus dan kan ik het niet zzien! :( Ik vind die kleuren echt, zooo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeaaj ! Bijna de uitslag x SPANNEND ....

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)