Uitslag winactie

Ik ga er niet zo'n lang bericht van maken, want jullie willen allemaal natuurlijk weten wie gewonnen heeft! Ik heb expres geen filmpje op YouTube geplaatst, omdat ik wel wilde kijken of die reacties van ''ik kijk elke dag naar je blog'' serieus waren. Dus vandaar :) Ik heb 3 mensen die ik wel in mijn top 3 vond horen. Dat zijn (ze staan op een random volgorde hoor):

1. Dzinh
2. Youss Bo
3. Lotus

Zij waren echt de meeste die meerdere keren reageerden op mijn blog! Ik heb een random winnaar uitgekozen, en de winnaar van mijn winactie is........lotus! En Lotus, reageer je niet binnen 2 dagen op dit bericht kies ik een andere winnaar van die 2 uit! Ik wil jullie we allemaal bedanken voor de lieve reacties en berichtjes! Met meer dan 100 YT abonnees weer een winactie! :)

Lotus, wil jij dus binnen 2 dagen op dit bericht reageren! En dan na de reactie, mij je adres mailen?