Hema: Dip & Clean nail polish remover

De titel en de foto zegt het al zo'n beetje! De Hema heeft iets nieuws, en wat voor nieuws! Ik vind het echt een super nagellak remover. Even snel tussendoor hoor, als je hem nog wel wilt hebben dan zou ik maar snel daar de Hema gaan want veel zijn er nog niet. Er zijn wel meerdere van deze nagellakremovers, maar dan van wat duurdere merken. Maar dat doet er niet toe, want vandaag hebben we het over de Hema Dip & Clean nail polish remover :D
Zelf ben ik er dus helemaal weg van. Hij is veel handiger dan mijn andere nagellakremover ding, naja ze zijn beide handig. Deze is handiger voor het gebruik als je nagellak van je nagels wilt halen en de andere is meer voor dingen schoonmaken, dus dottingtools enzo! En met die andere nagellakremover bedoel ik dat pompje! Eigenlijk, is deze wel handiger... Want Als je deze nagellakremover omdraait dat komt er geen nagellak uit tenzij je de dop eraf heb en bij die andere nagellakremover komt er nagellakremover uit. Maar goed, wie the piep keert zijn nagellakremover nou om?! Maar goed.


Zoals je ziet op de foto is de binnenkant anders. Ik zal wel even vertellen hoe deze nagellakremover werkt haha. Denk wel dat dat zo handig is! Als je je oude nagellak van je nagels wilt weg halen kun je deze dip & clean remover van de Hema gebruiken. De binnenkant is zeg maar een spons, hij is niet hard de spons maar gewoon zacht een fijne spons. Aan de binnenkant zie je een gaatje, daar moet je je vinger dan in stoppen. Als je vinger er dan in zit moet je ronddraaien met je vinger dus. Na ongeveer 8 seconden is je nagellak eraf! Echt super. Met glitter nagellak weet ik niet hoelang het duurt... 

Natuurlijk zul je je afvragen, ''Als de nagellakremover op is, moet ik dan zo'n nieuw potje kopen?''. Nee dat hoeft niet! Je kunt gewoon aparte nagellakremover kopen, en dan gewoon erbij gieten. Giet er niet in een keer heel veel bij!! De nagellak die er al bij zit als je hem koopt ruikt echt super lekker omg. Naar een hele lekkere zoete fruit geur hahaha :) Normaal vind ik de geur van nagellakremover niet lekker, maar deze he wow ahahahaha. 


Deze nagellakremover is 4.50 (euro) en je kunt hem dus kopen bij de Hema! Zoals ik in het begin van dit artikel al zei, als je hem nog wilt (ja!!!) dan zou ik maar snel naar de Hema gaan, want ze zijn nieuw binnen, maar er zijn er al heel veel weg! Dus zeker een aanrader! Ik werd er serieus echt helemaal blij van he! De geur, en en en en de nagellak gaat zo snel van je nagels. HAHA, ik ben helemaal in l o v e met de nagellakremover van de Hema.

En wat denk jij? Ja of niet naar de Hema om zo'n super coole dip & clean nail polish remover te kopen?