Essence: Peel off base, top innovation?

Kennen jullie de nieuwe peel off base coat van Essence al? Deze is namelijk nieuw erbij gekomen. Er was er ooit al een, maar dan van een LE. Ik was er heel erg benieuwd over dus heb ik hem ook gekocht! In dit artikel geef ik jullie mijn mening, dus een review over de peel off base coat van Essence.
Glitter nagellak draag ik bijna nooit. Misschien door deze super toffe coole uitvinding van Essence wat vaker?! Bij deze base coat is het zo dat wanneer je (glitter)nagellak draagt je wanneer je hem zat bent eraf kunt halen. 

Je ziet vaak mensen aan hun nagellak pulken, nou bij deze base coat is dat ook de bedoeling. Dat je zo je nagellak eraf kunt halen. 

Zoals je op het plaatje hiernaast zit dus. 

Je zit bij de derde stap dat het op het plaatje best makkelijk gaat, maar is dat in het echt ook zo...


Wanneer ik de dop van de base coat er af deed, rook het heel erg naar lijm. Gewoon naar dat kinderlijm. De kleur hoe je hem ziet, zo is ie ook op je nagels. Wit dus! Het is de bedoeling dat als je hem op je nagels doet, heel lang moet wachten tot dat de kleur weg is. Hij moet doorzichtig weer op je nagels zijn. 

Je moet heeeeel lang wachten tot dat het heel goed droog is! Als de nagellak droog is lak je er een kleur op. De nagellak kleur zelf moet ook goed droog zijn. 


Op de foto hierboven had ik gewoon een random kleur gepakt van mijn nagellak collectie :) 

Ik vind deze peel off base coat echt niet goed werken. Je moet de hele tijd aan je nagels pulken wil je het er goed afkrijgen en je beschadigt je nagels ook nog eens! Op de foto kun je het niet prima zien, maar ik heb dan hele droge stukjes lijm zitten. Wat heel erg vervelend is. Het lijkt dan alsof ik mijn nagel helemaal stuk maak. 

Sorry Essence, maar ik vind dit niet echt een goed product.  

Trouwens, de peel off base coat van Essence is 2.40. Dus je betaald 2.40 om je nagels te beschadigen haha..  Nee zonder grapjes, ik denk meer dat je je nagels beschadigt.  

4 opmerkingen

 1. Ik heb hem ook en het is echt een rot ding!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die van de lE
  Ik vind het een stom ding echt waar! Als je je stoot heb je een beschadiging in je nagels, en het er af halen lukt dus ook niet zo goed! Doe mij dan maar toch nagellak remover. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel handig bedacht, ik vind het stiekem ook altijd heel leuk om het er op die manier af te halen haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)