Swatch: Trind CC188 - Blue Lagoon

In dit artikel een swatch van Trind. Zoals je kunt zien is dit de swatch van CC188 - Blue Lagoon. Ik dacht eerst dat de lakken van Trind geen namen hadden, maar blijkbaar wel (ik keek op de site van Trind).

Ik was enorm benieuwd naar de nagellakken van Trind, want zelf had ik er nog geen een... De doppen van Trind zijn echt serieus enorm handig! Ze lakken echt super lekker, wow. 

Misschien had je het wel al op de foto gezien dat deze blauwe nagellak van Trind glitters heeft! Niet heel veel glitters, maar wel een beetje. Ik bedenk me nu opeens dat ik ook bij de blue lagoon ben geweest. De vorige vakantie in Malta. Het water daar he, omg het is echt super blauw en mooi en oke, nu weer verder over deze nagellak.

Ik heb hieronder 2 laagjes aan gebracht, en je ziet nog mijn nagel er door heen. Dat kan komen omdat ik hier een doorzichtige base coat heb gebruikt. Tip gebruik een dikke base coat die goed dekt. 


De lakken van Trind lakken dus echt super fijn! Deze kleur vind ik ook leuk, dat komt omdat deze glitters heeft. Ander zou het meer een saaie blauw zijn geweest. Ik denk niet dat je de glitters zo goed op mijn nagels kan zien?